Sunday, May 20, 2012

Altered Box

This box and greeting card I made for a present that my mom gave to her cousin for 50th birthday. It was so fun making it. I always have fun when I make projects using Graphic 45 papers.  Papers I used for this project are from Olde Curiosity shoppe and Kraft Reflections paper lines.
I realised I didn't take a picture of the inside of the card. There are two pockets on this card. Outside pocket is for journaling insert and inside pocket is for money. For the label I used Spellbinders die and Want 2 scrap chipboard that is compatible with Spellbinders die.


To škatlo sem naredila za darilo, ki ga je moja mama podarila sestrični za 50i rojstni dan. Škatla je oblečena z Graphic 45 papirji- Olde curiosity shoppe in Kraft Reflections kolekciji. V mislih že imam kako narediti isti škatli z božičnim in otroškim motivom. V naslednjih dneh sledijo objave v teh dveh kombinacijah.
poleg te škatle je tudi voščilnica. Na žalost sem pozabila fotografirati notranjost. Voščilnica ima dva žepeka. V notranjosti žepek za denar, na zunanji strani pa je namenjen za voščilo. Kot tegec sem uporabila Spellbinders šablono in izrez iz kartona v enaki obliki, ki ga izdeluje Want 2 Scrap . To daje voščilnici bolj 3d izgled, kot pa če bi bil tegec samo iz papirja.
Uživajte v nedelji in naj bo ustvarjalna- moja bo.

The outside of the box and greeting card






Inside of the box







Lea








4 comments:

  1. WOW, res nekaj posebnega. Tvoja izbira papirja je res krasna in to da končnemu izdelku piko na i. In kot vedno, dodelano v nulo, tako, da sploh ne moreš verjet, da je to ročno izdelano. Lp

    ReplyDelete
  2. Čudovita škatla, res posebno darilo. Vse skupaj je res lepo skombinirano, se prav vidi, da imaš smisel za sestavljanje barv in vzorcev.

    ReplyDelete
  3. Krasen album, tale starinski videz je prav super. LP

    ReplyDelete
  4. Čudovito!!!
    To je pa res lepo darilo in trajen spomin!

    ReplyDelete