Friday, April 29, 2011

Being lazy ....?

I was being so slack in updating my blog. It's not I was being lazy and not crafting or because nothing has happened.... actually too much has happened.

I did lots and lots of crafting. So, I have some projects to share... I just need to photograph them and put them on my blog.

Next what I was doing is cleaning up... Yes, you are right - cleaning. Of course, it's springtime and that means we have to get rid of all the clutter that we stocked up over the winter. I mean, ALL THE CLUTTER.

Thanks for stoping.


Dolgo je od moje zadnje objave. Ne, da bi bila lena ali da se nič nebi dogajalo. Nasprotno, preveč stvari se je dogajalo.

Bilo je ogromno ustvarjanja, samo poslikam in objavim.

Je čas pomladi, kar pomeni, da je to tudi čas čiščenja. Ja, ogromno čiščenja. Vsa navlaka, ki se nabere skozi zimo, pomladi pač mora iti. Skozi dolgo, sivo zimo se nabere toliko stvari, da te nekako kar morijo in komaj čakaš na lepe sončne dni, da se vsega tega znebiš. Včasih se navlaka nabira tako dolgo, da nam nekako že greni življenja, pa se tega niti ne zavedamo. V določenih trenutkih se tega zavemo šele, ko nam ljudje okoli nas začnejo odpirati oči.Torej, sem tako kot večina, tudi čistila. In vesela sem, da sem POČISTILA VSE.

Hvala za obisk.

No comments:

Post a Comment