Tuesday, May 3, 2011

In love with LaBlanche stamps



I just love beautiful vintage Lablanche stamps. Both of these cards are made with Lablanche stamps.
On the first card I used beautiful Lady dreaming and Seerose stamps. It is a very feminine card. On the other card I used a stamp that is perfect for man's cards. It is so hard to get nice stamps for man's cards. This one is perfect. What gives that touch to a card is the paper. One of my favorite ... K&Company papers.


Obožujem vintage štampiljke. In Lablanche štampiljke so mi trenutno ene najljubših. Obe voščilnisi sta narejeni z uporabo teh štampiljk. Na prvi voščilnici sem uporabila Lady dreaming in okvir Seerose štampiljki. Štampiljka uporabljena na drugi voščilnici je perfektna za voščilnico, namenjeno moškemu spolu. Vedno , ko se srečamo z izdelavo moških voščilnic naletimo na težavo... katero štampiljko izbrati. Obe štampilki si lahko ogledate na spletni strani www.memories.si . Ne bi bilo pa voščilnice brez prelepih papirjev. Na obeh sem uporabila K&Company papirje... meni med ljubšimi. In seveda ne gre brez Martha stewart štanc in Spellbinders šablon.

2 comments:

  1. Čudoviti! Še posebej ženska različica, na kateri mi je pogled kar obstal... Na njej je nekaj kar pritegne tvoj pogled in ne veš kako bi to opisal.. mogoče faktor x =)

    ReplyDelete
  2. ja tudi meni je ženska čudovita, žal mi moška figura ne sede, preveč me spominja na nekoga.. :) mi je pa všeč, da ima blog naša Lea, kjer iz prve roke lahko vidiš, kako se uporablja material, ki ga nakupimo pri njej... pogrešam v spletni trgovinici malo več slikc uporabe prav vaših artiklov.. lep topel pozdrav

    ReplyDelete